onsdag den 4. marts 2009

Siden sidst

Der er sket meget siden vores sidste indlæg her på bloggen.
Det ser ud om om Tajs endelig er kommet over sin skade med hjælp af Marianna og Lone. Med hjælp af termograferingen blev alle små skævheder i Tasjas ryg og skuldre afsløret og rettet. Pigerne er nu i gang med genoptræningen og kan forhåbentlig snart deltage i stævner igen.
Desværre har vi lige opdaget at Tasja højst sandsynligvis er blevet inficeret med ræveskab - behandlingen er blevet sat i gang - så vi håber det bedste.

Tasja blev udstillet på BC - Udstillingen i Sorø og blev nr. 4 tæve i Åben klasse med Excellent - desværre synes dommeren at hun var lidt for tyk :o).

Bagefter var vi op i LP3 - det lykkedes os endelig at bestå med en 3. pr. - men jeg var nu ret tilfreds når man ser bort fra stillingsskift hvor vi fik 0, fri ved fod og næseprøve hvor vi fik 5,5 - de andre øvelser gik rimelig godt.

Ugen efter var vi på weekendkursus i LP med Helle Damkjær - stedet var Lyngholms Landsted - et yderst professionelt og velorganiseret kursus.

Vi har egentlig gerne ville have hvælpe efter Tasja, men har droppet det dels pga. hendes skade og dels pga. hendes alder. Derfor har jeg i et stykke tid været på udkig efter en hvalp og har så fundet den hos kennel Border Team (Inge-Lise og Erik Ussing). De har p.t. hvalpe efter Amy og Spooky (som er Tasjas halvbror fra mor Daisys 1. kuld) - så det bliver jo lidt i familien.
P.t. er vi i gang med at finde et navn til "Lillepigen" - det er sværere at blive enig om et passende navn til hvalpen end dengang vi skulle finde et navn til vores børn :o))

"Lillepigen" flytter ind den 21. marts

Ingen kommentarer: